Petr Pilný

Nerozumíte počítačům? Já občas také ne...

OriTas 3.18.0.135

OriTas v nové verzi je na webu. Jedná se o práci za posledních několik měsíců, která byla tak nějak dokončena. Změny se týkají především nového modulu DigiDrop, který aktuálně bude procházet testováním. Po testovací fázi se tu o něm i rozepíši podrobněji.

V poslední části roku pak bylo upraveno UI programu a opraveny drobné chybky. V této verzi je to také první pouze 64bit verze. V archivu najdete loňskou 32bit verzi. Stahujte zde.

Kompletní seznam změn najdete přímo v aplikaci. Velkou novinkou je i příprava návodu v angličtině. A o něco menší novinkou je to, že s OriTasem počítám i pro rok 2021 – mám tam pár rozdělaných věcí a pokud by bylo trochu volna, rád bych je posunul o kus dál. Na stranu druhou – hlavní části OriTasu se už moc změn nedotkne a tak se nemusíte bát, že bych třeba překopal celou kinetickou analýzu. Všechny změny jsou plánovány a směřovány do sekce Extras.

Musím poděkovat Univerzitě Pardubice (skupina Jiřího Málka, web zde) – jen díky její podpoře se do OriTasu dostal velký kus kódu týkající se právě digitalizace kapky a výpočtu povrchového napětí).

Do dalšího roku přeji (nejen uživatelům OriTasu) vše nej a ať je ten rok zase o kousek lepší!

OriTas 3.18.0.135

Napsat komentář

Přesunout se na začátek